Patrik Carlström som PT

Hej.

Min bakgrund inom träning sträcker sig ändan till 1988 då jag var 9 år och tog min första lektion i Taekwon-do ITF.  Nu 26 år senare driver jag en egen klubb sen 6 år tillbaka och jag har tävlat aktivt med Svenska landslaget sen år 2000. På min meritlista har jag EM Guld, silver och 3 st VM brons det senaste 2013.  Nationellt har jag vunnit SM de senaste 8 gångerna jag har ställt upp.  Som tränare inom Taekwon-do ITF har jag även en hel det personer som har lyckats inom sin sport både på VM och EM. EM guld och VM guld b l.a finns på meritlistan av mina adepter.  När det gäller kampsport vet jag vad jag pratar om.

Jönköping Taekwon-do ITF startades 2009 och har idag över 120 medlemmar. Vi är placerade som 2:e bästa klubb i Sverige 2014(andra året i rad). Vart jag vill komma med denna presentation är att min erfarenhet som instruktör och aktivt tävlade på Elit-nivå är stor. Nu har jag valt att vidga mina kunskaper samt hjälpa andra utanför kampsporten och inom kampsport. Jag driver ett företag nu med näst intill obegränsad träningsmöjlighet för vem som helst mer eller mindre. Jag har tillgång till både träningslokal och utrustning och jag har en inriktning på den funktionella träningen utanför gymmet men naturligtvis kan jag om vanliga träningsmaskiner också.

Vad som gör mig till er tränare.

Min personlighet och erfarenhet kommer att hjälpa er genom vilken svacka som helst. Jag är alltid mer eller mindre på bästa humör och jag är mycket bra på att motivera. Jag kommer att alltid finnas vid er sida under och vid sidan av träningen. Jag är väldigt professionell i mitt arbete och lägger alltid min själ i varje utmaning. Jag har även erfarenhet att komma tillbaka till världstoppen efter en allvarlig skada vilket gör mig mer förstående och kunnig inom rehab.

 

Som PT kan jag erbjuda dig.

-viktminskning

-Ökad styrka

-Bättre balans

-Rörlighet

-Ökad självdisciplin

-Ökad förståelse om träning och hälsa

-Bättre Kondition

-Ökad Muskelvolym

-Motivation

 

Hur går det till att ha en Personlig tränare?

Första träffen brukar vara en kostnadsfri konsultation där vi lär känna varandra. Som PT kommer jag att ställa frågor om dina mål och tidigare erfarenhet av träning osv..  Sen diskutera vi fram en träningsmetod som kommer att passa dig och dina förutsättningar. Efter det bestämmer vi en tid för träning.  Beroende på hur din tidigare träning har sett ut kommer första passet vara anpassat efter det. Är det första gången du tränar på flera år så rekommenderar jag att vi utför vissa tester(kroppskontroll, balans och pulsmätning) för att se vad som behövs stärkas innan en tyngre träning i förebyggande syfte mot skador.  Jag kommer ha som ambition att vara med på första passet och träna men det beror på hur min dag har sett ut eller kommer att se ut.

Ut efter dina mål så lägger jag upp ett schema där du kan träna själv hemma eller på ett gym.

Annonser