Julia Markowski

Namn: Julia Markowski

Yrke: läkare

IMG_4374Mål med min träning:

  • *Mitt mål är att blir mer fitt och bygga upp min kropp på ett hälsosam sätt. Träning gör mig gladare och ger mig mer energi.
  • Jag har alltid varit aktiv men visste inte hur jag ska träna självständig med hjälp av maskinerna på gymmen för att få  fram resultaten.
  • När resultaten uteblir efter ett tag kämpande tappar man lätt motiveringen, vilket inte uteblir med Patrik, både resultat och motivering är på topp!

Skador: Nej

 

Tidigare bild av en PT:

Innan jag började hos Patrik hade jag sökt och läst lite om andra PT och fått en intryck att det var mest personer som tycker om träning och har tagit en PT utbildning i en form av helg kurs. Jag ville hitta någon som gör det med passion att hjälpa andra och pusha mig till max istället för att klappa mig på axeln och säger vad duktig jag är.

Varför väljer ni Patrik Carlström som er PT?

  • Jag behöver någon som pusha mig en steg vidare än jag tror att jag kan komma, och att jag ser resultatet av träningen.
  • Jag har aldrig tidigare tränad med en PT men hade hört mycket om Patrik. Innan jag började träna visste jag inte ens att jag har förmåga att träna på sådant sätt som Patrik motivera mig att göra. Han hjälper mig att höja mina mentala barriärer.
  • Han är en väldigt motiverande PT men ändå försiktig och noggrann som tränare som samt lägger mycket vikt på rätt teknik och övningar för varje enskilda individ.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s