Priser/Events

cropped-img_6973.jpgPersonlig Träning.

Pris: 1 pass 600kr

Vid köp av fler pass får ni rabatt.

Grupp PT 2-4 personer
(rekommenderar)

Pris: 1 pass 1000kr

Vid köp av fler pass får ni rabatt

Vill ni köpa mer träningar så är det självklart möjligt också till ett bättre pris. När det gäller gruppträning mer än 4 pers så kontakta mig för offert.

Gruppass/Kickboxing

Priser för mina gruppass
1 gång veckan fast dag 1500kr/termin
2 gånger i veckan fria dagar 2700kr/termin
3 eller fler gånger i veckan 3500kr/termin
Nyhet!
10-kort 1200kr köpes på plats. 

OBS man kan endast köpa enstaka pass 100kr/gång om man har köpt minst 1 pass i veckan. Annars 150kr/gång betalas på plats jämna pengar. Man kan köpa 1 pass i veckan sen välja fritt vilken dag man vill träna under veckan  pris 2000kr

ps. när ni registrera väljer ni dag eller antal pass.

Alla priser är ink Moms.

Bröllopsevent

Här får den som ska gifta sig en snabbkurs i att bli en Ninja. Efter snabbkursen utmanas han eller hon att besegra mästaren. Under kursen (som i vanliga fall tar 10-100år) på 60min går vi igenom lite snabbt de farligaste teknikerna som finns på jorden och gärna de som man bara har sett på film trickfilmat. (Jet Li började sin karriär här) Detta event är kontrollerat och kommer inte att innebära risk för livet eller skador… (ha ha)….Skämt o sido:

Allt sker inom ramen av nöje (vilket inte en blåtira innefattar även om vännerna skulle tycka det ibland).  Personen som ska delta ska vara nykter!

Pris. begär offert

Företags event.

Detta är en perfekt avkoppling mitt i ett möte eller efter. Det är ju även möjligt att väcka personalen med ett rejält pass innan möte eller annat t ex julbord. Rensa huvudet med lite träning samtidigt som ni kanske ser chefen göra en spark över midjan eller varför inte er arbetskollega göra sin första armhävning i livet osv.. Detta event diskuteras fram hur det ska se ut med de ansvariga.

Nykterhet är ett krav

Pris: begär offert

Vill ni bli kontaktade? Fyll i nedan så hör jag av mig så snart som möjligt.  

Annonser